Καβάλα: Δράσεις τουριστικής προβολής για την προσέλκυση Ρώσων τουριστών

Στο πλαίσιο των ευρύτερων δράσεων τουριστικής προβολής και ανάπτυξης καθώς και της στόχευσης σε εξειδικευμένες τουριστικές αγορές, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» φιλοξένησε στον δήμο Καβάλας εκπροσώπους από το Channel 1 Russia, σε ένα ταξίδι εξοικείωσης που αποτέλεσε πρωτοβουλία του ΕΟΤ Ρωσίας.

Το συνεργείο είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του Ιμαρέτ και στην οικία του Μωχάμετ Άλη, ενώ από τον κεντρικό πύργο του Φρουρίου Καβάλας, η κάμερα του τηλεοπτικού συνεργείου απαθανάτισε τα ιδιαίτερα χρώματα της πόλης της Καβάλας την εποχή αυτή. Παράλληλα, ξεναγήθηκαν σε χαρακτηριστικά σημεία της πόλης, όπως στις Καμάρες, στον ιστορικό φάρο της Χερσονήσου της Παναγίας και στην οδό Κύπρου, ενώ επισκέφθηκαν τον Αρχαιολογικό Χώρο και το Αρχαιολογικό Μουσείο Φιλίππων.

Η συγκεκριμένη δράση προβολής στοχεύει στην προσέλκυση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού Ρώσων επισκεπτών, οι οποίοι κατατάσσουν την Ελλάδα σε υψηλή θέση ως τουριστικό προορισμό (ακολουθεί η Κύπρος και η Κροατία) κυρίως κατά τη «βελούδινη τουριστική περίοδο» -όπως ονομάζεται στη Ρωσία το δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος