Καβάλα: Δωρεάν στειρώσεις σε αδέσποτα ζώα

Σε δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων (σκύλους και γάτες) προχωρά το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος», σε συνεργασία με τη Vets in Action και τον Δήμο Καβάλας.

Οι στειρώσεις φέτος θα γίνουν από την Τετάρτη 23 έως την Κυριακή 27 Μαρτίου, στο κτηνιατρείο του Θωμά Μιχονίδη στο Πολύστυλο Καβάλας.

Το Σωματείο απευθύνει έκκληση-πρόσκληση σε όσους γνωρίζουν, φροντίζουν και θέλουν να στειρώσουν αδέσποτα ζώα να ακολουθήσουν πιστά τις παρακάτω οδηγίες.

Τα σχόλια στην ανακοίνωση δε θα λαμβάνονται υπόψιν και δε θα απαντούν τα μέλη του Συλλόγου στα μηνύματα, διότι θα είναι πάρα πολλά και θα είναι αδύνατον και μόνον να καταγραφούν.

Επίσης μηνύματα που δε θα έχουν τα απαραίτητα στοιχεία δε θα λαμβάνονται υπόψιν, ενώ όποιος φέρνει ζωάκια για στείρωση θα πρέπει να τα φιλοξενήσει τουλάχιστον για ένα εικοσιτετράωρο μετά τη διαδικασία της στείρωσης. Τα μηνύματα θα γίνονται δεκτά μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Μαρτίου.

Το ανώτατο όριο ζώων τα οποία μπορούν να δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες θα είναι ένα με δύο το πολύ.

Αυτός ο περιορισμός είναι απαραίτητος για να δοθεί η δυνατότητα να στειρωθούν ζώα από όλες τις περιοχές και γειτονιές του Δήμου Καβάλας και έτσι στη λίστα να συμπεριληφθεί περισσότερος κόσμος.

Οι στειρώσεις θα γίνουν με σειρά προτεραιότητας που θα κρατηθεί από τα μηνύματα τα οποία θα σταλούν στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook. Προτεραιότητα επίσης θα δοθεί στα θηλυκά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος