Καβάλα: Δωρεάν rapid tests σε Αμυγδαλεώνα, Ελευθερούπολη, Καβάλα

Πέντε νέες μολύνσεις κορονοϊού ανακοίνωσε χθες ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας για την Ανατολική Μακεδονία. Οι δύο αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας και οι τρεις στην περιοχή της Καβάλας.

Σήμερα (Δευτέρα) κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας θα πραγματοποιήσει rapid tests στην κοινότητα Αμυγδαλεώνα, 9 το πρωί με 14:30 το μεσημέρι. Δωρεάν rapid tests έχουν προγραμματιστεί να διενεργηθούν σήμερα, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και στην Ελευθερούπολη. Οι έλεγχοι θα ξεκινήσουν στις 9:30 το πρωί, στο ΚΑΠΗ της πόλης και θα ολοκληρωθούν στις 14.30 το μεσημέρι.

Στο μεταξύ και η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας δια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας σε συνεργασία με τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, θα διοργανώσουν δειγματοληψίες με rapid tests για τους κατοίκους της Καβάλας, αύριο (Τρίτη) και την Τετάρτη.

Θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας «Νικόλαος Μάρτης», 9:30 το πρωί με 14:30 το μεσημέρι. Όποιος επιθυμεί μπορεί να προσέλθει, δωρεάν και χωρίς ραντεβού. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος