Καβάλα: Διαμαρτυρίες και πρωτοβουλίες για το άνοιγμα της Νυμφαίας

Την αντίδραση όλου του πολιτικού κόσμου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, βουλευτών, δημάρχων και φορέων προκάλεσε η απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμο του συνοριακού σταθμού Νυμφαίας που αποτελεί πύλη εισόδου για εκατομμύρια τουρίστες στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Ο βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι η Νυμφαία τις επόμενες ημέρες θα ανοίξει για να υποδεχτεί εκατομμύρια τουρίστες και αυτό είναι το αποτέλεσμα που προέκυψε μετά τις συντονισμένες ενέργειες που έκαναν μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, και τον βουλευτή Π.Ε. Ροδόπης και τέως υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Σύμφωνα με τον βουλευτή, καθοριστική σε αυτή την επιτυχία ήταν η συμβολή του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη και φυσικά του υφυπουργού Δημόσιας Τάξης, Λευτέρη Οικονόμου, και του προέδρου του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, ενώ θα παρακολουθεί, όπως είπε, την πορεία των απαραίτητων έργων υποδομής, έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να ανοίξει ο μεθοριακός σταθμός.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος