Καβάλα: Διακοπή λειτουργίας υποκαταστημάτων ΕΛΤΑ σε Πρίνο και Κεχρόκαμπο

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Θάσου προχώρησε στην  έκδοση ψηφίσματος για την διακοπή λειτουργίας υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στον Πρίνο Θάσου,  ομόφωνα.

Συγκεκριμένα  εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή του με την αιφνιδιαστική απόφαση των ΕΛΤΑ για την διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήματος του στον Πρίνο Θάσου το οποίο την τουριστική περίοδο, εξυπηρετεί πέραν των άλλων τραπεζικές συναλλαγές επιχειρήσεων, πολιτών και επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής του Πρίνου Θάσου και όπως προκύπτει δεν είναι παθητικό.

Στο μεταξύ, αναστέλλεται η λειτουργία του Υποκαταστήματος ΕΛΤΑ και στον Κεχρόκαμπο. Η βουλευτής κ. Αγγελική Δεληκάρη συναντήθηκε με τον Διευθυντή ΕΛΤΑ Καβάλας που την διαβεβαίωσε ότι δεν θα αλλάξει τίποτα από την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Όσον αφορά την εξυπηρέτηση των κατοίκων του Κεχρόκαμπου, αυτή θα γίνεται απρόσκοπτα και αδιάλειπτα όπως και πριν. Αυτό σημαίνει ότι δύο φορές την εβδομάδα θα μεταβαίνει  ο ταχυδρόμος κανονικά στον Κεχρόκαμπο και τις μέρες πληρωμής των συντάξεων θα είναι καθημερινή η παρουσία του, που σημαίνει ότι  ουσιαστικά δεν θα αλλάξει τίποτε στην εξυπηρέτηση των πελατών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος