Καβάλα: Χρηματοδοτήσεις για την βελτίωση δασικών οδικών δικτύων

Να χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. την σύνταξη μελέτης για την βελτίωση του δασικού οδικού δικτύου στο περιαστικό δάσος Καβάλας από την Άσπρη Άμμο έως τον Άγιο Σίλα, ζήτησε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δασών του Νομού Καβάλας, Ιωάννης Καπεταγιάννης σε συνάντηση που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη.

Ζήτησε ακόμη να χρηματοδοτηθεί η συντήρηση του πεζόδρομου άθλησης του 5ο Λυκείου Καβάλας καθώς και η διάνοιξη του δασικού μονοπατιού Θεολόγος – Μονή Αρχαγγέλου.

«Τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που έχουν πλήξει την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και Θάσου κρίνεται αναγκαία η έγκαιρη επέμβαση στο δασικό οδικό δίκτυο με την διάνοιξη των δρόμων και την κατασκευή τεχνικών έργων ώστε να γίνει προσβάσιμη η περιοχή και να διευκολύνεται η προστασία και η διαχείριση των δασών, έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Α.Μ.-Θ.» δήλωσε ο κ. Αντωνιάδης.

Συμπλήρωσε πως ο Περιφερειάρχης ΑΜ–Θ, Χρήστος Μέτιος ενέκρινε την χρηματοδότηση της σύνταξης μελέτης για την ανάδειξη του δασικού συμπλέγματος Ελαφοχωρίου – Πλαταμώνα – Διπόταμου – Δύσβατου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος