Καβάλα: Αυτοψία στα έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια

Τον Δήμο Καβάλας, προκειμένου να ενημερωθεί για την πρόοδο των έργων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, με πόρους του ΕΣΠΑ της περιόδου 2014-2020, επισκέφθηκε χθες (Δευτέρα 15 Μαΐου) ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος. Συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, βρέθηκε στο αντλιοστάσιο Α5 της ΔΕΥΑ, στον προσήνεμο μόλο του κεντρικού λιμένα, στο 10ο-12ο Δημοτικό Σχολείο, στη Μεγάλη Λέσχη και στην Πλατεία Καπνεργάτη.

Λίγο αργότερα, παρουσία Αντιπεριφερειαρχών, Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών παραγόντων, προήδρευσε ευρείας σύσκεψης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, με αντικείμενο τα έργα που σχεδιάζεται να ενταχθούν για χρηματοδότηση στο νέο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας, καθώς και για τα έργα που μπορούν να χρηματοδοτηθούν από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εξέλιξη των έργων που εκτελούνται στον Δήμο Καβάλας με πόρους από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας. Έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με τον Δήμαρχο Καβάλας και χαίρομαι που βοηθάμε στην προσπάθεια είτε της επίλυσης χρόνιων προβλημάτων είτε της δημιουργίας σημαντικών υποδομών σε διάφορους τομείς», δήλωσε σχετικά ο κ. Μέτιος.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μέτιο γιατί αντιμετωπίζει με πολύ μεγάλη προσοχή όλες τις προτάσεις που υποβάλλουμε στην Περιφέρεια και για τη διάθεση κονδυλίων από το ΕΣΠΑ, προκειμένου να αλλάξουμε σταδιακά την εικόνα του Δήμου Καβάλας», δήλωσε ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

Καβάλα: Αυτοψία στα έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος