Καβάλα: Ατέλειωτος πόνος στην κηδεία του 22χρονου Ιορδάνη Αδαμάκη

Με μεγάλη θλίψη η Καβάλα αποχαιρέτησε σήμερα (6 Μαρτίου) το απόγευμα, τον 22χρονο Ιορδάνη Αδαμάκη, το δικό της παιδί που ήταν επιβάτης στη μοιραία αμαξοστοιχία.

Ο άτυχος νέος ήταν ανάμεσα στους αγνοούμενους του δυστυχήματος και η σορός του ταυτοποιήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής. Ήταν ένα παιδί που διψούσε για ζωή, γεμάτο όνειρα μας είπαν οι δικοί του άνθρωποι. Ξεχώριζε για το ήθος, το πάθος και την αγωνιστικότητά του.

Καβάλα: Ατέλειωτος πόνος στην κηδεία του 22χρονου Ιορδάνη Αδαμάκη

Ο Ιορδάνης Αδαμάκης ήταν ποδοσφαιριστής, με σπάνιο μάλιστα ταλέντο. Αγωνίστηκε σε ομάδες της Καβάλας, της Ρόδου, στον Θεσπρωτό και στον Ύπατο Θήβας. Οι γονείς του δεν γνώριζαν ότι ταξίδευε με το μοιραίο τρένο. Πληροφορήθηκαν ότι ήταν επιβάτης σε αυτό, από το φιλικό του περιβάλλον, μερικές ώρες μετά το δυστύχημα.

Είχε επιβιβαστεί στο τρένο από τον σταθμό της Θήβας, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη για να δει την κοπέλα του και να επιστρέψει για προπόνηση. Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο νέο είπαν στην Εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων, οι γονείς του, ο αδελφός του, συγγενείς αλλά και πλήθος κόσμου που δεν θέλουν η απώλειά του να ξεχαστεί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος