Καβάλα: Αγώνας δρόμου «Φρίξου Παπαχρηστίδη» στην Ελευθερούπολη

Τον 6ο αγώνα δρόμου σε δημόσια οδό, στη μνήμη του μεγάλου ευεργέτη της περιοχής, Φρίξου Παπαχρηστίδη διοργανώνουν ο Δήμος Παγγαίου, σε συνεργασία με τον ΟΚΑΚ και με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας-Θράκης.

Για τους συμμετέχοντες δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση.

Πρόκειται για αγώνα 10.000μ. ο οποίος θα διεξαχθεί στην Ελευθερούπολη την Κυριακή 26 Μαρτίου, με αφετηρία και τερματισμό στον περίβολο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου. Η διαδρομή είναι κυκλική μέσα στον αστικό ιστό της πόλης και προστίθεται ο περιμετρικός δασικός δρόμος στους πρόποδες του Συμβόλου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές-τριες που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων-μελών του ΣΕΓΑΣ, γεννημένοι από το 2005 και μεγαλύτεροι, καθώς και βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές-τριες.

Έχουν προγραμματιστεί και παράλληλοι αγώνες, 5.000μ. με δικαίωμα συμμετοχής αθλητών που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων-μελών του ΣΕΓΑΣ, γεννημένοι από το 2010 και μεγαλύτεροι, καθώς και βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές-τριες καθώς και  1.000μ. για μαθητές-τριες Νηπιαγωγείων/ Δημοτικών και Γυμνασίων σχολείων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος