Καμία έγγραφη καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας για τους εμβολιασμούς

Δεν υπάρχει καμία επίσημη γραπτή καταγγελία σχετικά με παρατυπίες στους εμβολιασμούς για την προστασία από την covid-19 στον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας.

Ωστόσο, κατά καιρούς έχουν γίνει τηλεφωνήματα για αμφισβήτηση πιστοποιητικών νόσησης από συγγενείς ανθρώπων που τα κατέχουν, όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Καβάλας η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Αναστασία Αντωνίου. Για να γίνει, όμως, διερεύνηση περιστατικού πρέπει να υπάρχει έγγραφη καταγγελία.
«Δυστυχώς, σ’ αυτή την υπόθεση όπου έπρεπε να είμαστε ενωμένοι απέναντι στον κοινό εχθρό, την πανδημία, κάτι έχει γίνει λάθος, η ποιότητα της κοινωνίας αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων. Αντί να είμαστε όλοι μαζί, ο καθένας με πονηρούς τρόπους προσπαθεί να αποφύγει τα τεστ ή τον εμβολιασμό, βάζοντας σε πειρασμό συναδέλφους με μεγάλα χρηματικά ποσά» υποστήριξε η κ. Αντωνίου. Εξέφρασε την πεποίθησή της ότι στον νομό Καβάλας δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα, καθώς έχουν γίνει πολλές συζητήσεις μεταξύ των γιατρών και γνωρίζουν ότι αυτή ειδικά την περίοδο οφείλουν να διατηρήσουν και να διασφαλίσουν την αξιοπρέπεια και το κύρος της ιατρικής κοινότητας.

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας καλεί όποιον γνωρίζει κάτι να το καταγγείλει εγγράφως για να διερευνηθεί. «Δεν πρόκειται να σιωπήσουμε» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος