«Εμβολιασμός για να μην ξαναζήσουμε τον «μαύρο» Νοέμβρη» παροτρύνουν οι γιατροί του Νοσοκομείου Δράμας

Να ξεπεράσουν τις φοβίες και τις αναστολές τους και να συνεχίσουν να εμβολιάζονται, ώστε να μην υπάρξει ανησυχία από ένα τυχόν νέο κύμα κορονοϊού το επερχόμενο φθινόπωρο, καλεί τους πολίτες ο Σύλλογος Νοσοκομειακών Γιατρών Δράμας.

Με ανακοίνωσή του υπενθυμίζει την τραγική κατάσταση που βίωσε η περιοχή και το νοσοκομείο τον περασμένο Νοέμβριο, με την μοναδική αεροδιακομιδή, από στεριά προς στεριά, που έγινε από το Νοσοκομείο Δράμας με 3 διασωληνωμένους ασθενείς και τους 179 Δραμινούς που έχασαν τη ζωή τους μέσα στο νοσοκομείο Δράμας.
«Με την τραγική υποστελέχωση σε γιατρούς και λοιπό προσωπικό, με την πλήρη εξουθένωση όλων των εργαζομένων που δούλεψαν 8 μήνες με αναστολή αδειών, γίναμε και το πρώτο εμβολιαστικό κέντρο του νομού που ξεκίνησε τους εμβολιασμούς στις 8 Γενάρη», αναφέρεται στην ανακοίνωση των νοσοκομειακών γιατρών.
Επί 5 συνεχείς μήνες ειδικοί γιατροί όλων των ειδικοτήτων (και τον τελευταίο μήνα και οι ειδικευόμενοι) στελεχώνουν το εμβολιαστικό κέντρο με 4 γραμμές, 3 διαφορετικά εμβόλια, 7 μέρες την εβδομάδα. «Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να έρθει το τέλος αυτής της πανδημίας εκτός από τον εμβολιασμό μας», τονίζουν.
Ο Σύλλογος Νοσοκομειακών Γιατρών απευθύνει έκκληση στους θεσμικούς παράγοντες της πόλης, να παροτρύνουν δημόσια τους πολίτες να συμμετέχουν στο εμβολιαστικό πρόγραμμα και τους ίδιους τους πολίτες να συνεχίσουν να εμβολιάζονται.

«Γιατί κανένας δεν θέλει να ξαναζήσει τις εφιαλτικές μέρες του μαύρου Νοέμβρη και Δεκέμβρη και ειδικά εμείς που εργαζόμαστε στο νοσοκομείο», καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος