Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας: «Δεν έχει αλλάξει η κατάσταση στην αγορά» – Νέα επιστολή προς τον πρωθυπουργό

Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη επισημαίνοντας την ανάγκη για λήψη μέτρων προς ανακούφιση των μικρών επιχειρήσεων, απέστειλε εκ νέου ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας.

Όπως αναφέρει επανέρχονται με την ίδια επιστολή, γιατί η κατάσταση δεν έχει αλλάξει, χαρακτηρίζεται από τη σταθερά μειούμενη κίνηση στα καταστήματα και εξακολουθεί να είναι η περίοδος με τις χαμηλότερες εισπράξεις των τελευταίων ετών.

«Τα μέτρα στήριξης είναι περισσότερο απαραίτητα από ποτέ και είναι επιτακτική ανάγκη να μην εξαιρεθεί πάλι το μικρό λιανικό εμπόριο από τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων» τονίζει χαρακτηριστικά και ζητά τη μη επιστροφή της επιστρεπτέας προκαταβολής, την πλήρη απαλλαγή από το ενοίκιο για τους επόμενους δύσκολους μήνες, την επαναφορά των αναστολών εργασίας και για το προσωπικό του λιανικού εμπορίου.

Ο Σύλλογος κάνει λόγο για νέα μη επιστρεπτέα προκαταβολή ειδικά για το λιανικό εμπόριο, επιδότηση των παγίων λογαριασμών όλων των επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου και ρεαλιστικά χρηματοδοτικά εργαλεία για όλους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος