Μοιραία στάθηκε η χθεσινή βόλτα τριών νεαρών φίλων στην Δράμα καθώς ένας 21χρονος έχασε τη ζωή του και άλλοι δύο τραυματίστηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 27-7-2025 στην επαρχιακή οδό Δράμας – Σιδηρόνερο.
Οι τρείς νεαροί ηλικίας όλοι 21 ετών επέβαιναν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και επέστρεφαν στην πόλη από την περιοχή Ταξιάρχης.
Στις δύο τα ξημερώματα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το όχημα εξετράπη της πορείας του, ανετράπη εκτός οδοστρώματος και χτύπησε σε δέντρα.
Γείτονες κάνουν λόγο ότι τα φρεναρίσματα του αυτοκινήτου ακουγόταν από απόσταση. Από το χτύπημα ο 21 χρόνος που καθόταν πίσω δεξιά έχασε τη ζωή του.
Οι δύο του φίλοι οδηγός και συνοδηγός μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας με τον ένα να έχει πάρει εξιτήριο και το δεύτερο να φέρει τραύματα αντιμετωπίσιμα, στο χέρι και την σπονδυλική στήλη. Η ζωή του δεν κινδυνεύει.
Σύμφωνα με την Αστυνομία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός και επέβαιναν άλλοι δύο 21χρονοι ημεδαποί, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός συνεπιβάτη και τον τραυματισμό των άλλων δύο ημεδαπών (οδηγού-συνοδηγού), οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Δράμας.
Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Δράμας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος