Με έναν πολυταξιδεμένο σεφ, τον Τζόναθαν Χάμετ, συνεργάζεται η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας στην προσπάθειά της να αναδείξει τη γαστρονομική ταυτότητα, περπατώντας στα χνάρια του Διονύσου.
Έτσι έχει ξεκινήσει η καταγραφή των προϊόντων της περιοχής, με το σεφ αρχικά να επισκέπτεται εργαστήρι παραγωγής Χαλβά στον Άγιο Αθανάσιο και ελαιοτριβείο στο Δοξάτο, για να συλλέξει πληροφορίες για τα προϊόντα, να τα γευτεί και να παρουσιάσει νόστιμες λιχουδιές.
Είχε προηγηθεί ένας προσεκτικός διετής σχεδιασμός των δράσεων από την Ένωση.
Το ταξίδι των τοπικών γεύσεων θα συνεχιστεί έως το τέλος του Σεπτεμβρίου οπότε και θα πραγματοποιηθεί ένα γαστρονομικό φεστιβάλ και θα παρουσιαστεί το μοναδικό Διονυσιακό μενού.
Η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας θα συνεχίσει με ανάλογες δράσεις που θα διαρκέσουν ένα χρόνο.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος