Δράμα: Συνταγές από τοπικά προϊόντα δημιουργεί γνωστός σεφ

Με έναν πολυταξιδεμένο σεφ, τον Τζόναθαν Χάμετ, συνεργάζεται η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας στην προσπάθειά της να αναδείξει τη γαστρονομική ταυτότητα, περπατώντας στα χνάρια του Διονύσου.
Δράμα: Συνταγές από τοπικά προϊόντα δημιουργεί γνωστός σεφΈτσι έχει ξεκινήσει η καταγραφή των προϊόντων της περιοχής, με το σεφ αρχικά να επισκέπτεται εργαστήρι παραγωγής Χαλβά στον Άγιο Αθανάσιο και ελαιοτριβείο στο Δοξάτο, για να συλλέξει πληροφορίες για τα προϊόντα, να τα γευτεί και να παρουσιάσει νόστιμες λιχουδιές.
Είχε προηγηθεί ένας προσεκτικός διετής σχεδιασμός των δράσεων από την Ένωση.
Το ταξίδι των τοπικών γεύσεων θα συνεχιστεί έως το τέλος του Σεπτεμβρίου οπότε και θα πραγματοποιηθεί ένα γαστρονομικό φεστιβάλ και θα παρουσιαστεί το μοναδικό Διονυσιακό μενού.
Η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας θα συνεχίσει με ανάλογες δράσεις που θα διαρκέσουν ένα χρόνο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος