Μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Ανάργυρου Πατακάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην Αίθουσα Αυτοδιοίκησης Δράμας η πρώτη συνάντηση της οργανωτικής επιτροπής για την «Δραμοινογνωσία 2017.
Στην συνάντηση ήταν παρόντες οι εκπρόσωποι των Δήμων Προσοτσάνης και Παρανεστίου, οι εκπρόσωποι των οινοπαραγωγών του Νομού, ο εκπρόσωπος της Αναπτυξιακής, καθώς και της Ένωσης Ξενοδόχων, ενώ παραβρέθηκαν υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.
Κοινός σκοπός των παρευρισκομένων για την διεξαγωγή της 4ης Δραμοινογνωσίας αποτελεί η πραγματοποίηση μιας γιορτής με κύρος για το Νομό, η προσέλκυση των επισκεπτών και η γνωριμία τους με το Δραμινό κρασί. Ο κ. Πατακάκης δήλωσε πως ο θεσμός της Δραμοινογνωσίας έχει ως απώτερο σκοπό την προβολή της Δράμας και την αναβάθμιση της περιοχής και σε αυτό το εγχείρημα σημαντική είναι η συμβολή των οινοπαραγωγών, οι οποίοι αποτελούν το θεμέλιο λίθο της διοργάνωσης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος