Δράμα: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Μέχρι και το Σάββατο 30 Οκτωβρίου συνεχίζει τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το Σπίτι Φροντίδας του Οργανισμού στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας, η Tοπική Διοίκηση Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Η προσπάθεια πραγματοποιείται στο πλαίσιο των κοινωνικών της εκδηλώσεων και μετά από επικοινωνία με τους υπεύθυνους του Οργανισμού, οι οποίοι ενημέρωσαν ότι παρουσιάζονται ελλείψεις σε βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης για την κάλυψη άμεσων καθημερινών αναγκών για τα ανήλικα παιδιά που διαμένουν μόνιμα στο Σπίτι.

Πέραν των αστυνομικών, καλούνται οι πολίτες, καθώς επίσης αθλητικοί, πολιτιστικοί – κοινωνικοί Σύλλογοι, φορείς – υπηρεσίες και επιχειρήσεις του Νομού Δράμας, να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, έτσι ώστε να επιτευχθεί το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τα είδη συγκεντρώνονται σε οχτώ σημεία της Δράμας: Στο ισόγειο του Αστυνομικού Μεγάρου, στα Αστυνομικά Τμήματα Δοξάτου, Προσοτσάνης, Κάτω Νευροκοπίου και Παρανεστίου, στην ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας (Γ.Παπανδρέου 36), στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αδριανής, στον Μουσικοδραματικό Σύλλογο Χωριστής, στο Λύκειο Ελληνίδων (τέρμα Ηπείρου), στην ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «UNDERCURRENT» (Μ. Αλεξάνδρου 38) και στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «ΟΝΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙΟ» (Κουντουριώτου 7).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος