Δράμα: Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 828,9 γραμμάρια κοκαΐνης

Ένας ημεδαπός, ο οποίος δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, συνελήφθη χθες (6-2-2023) το βράδυ, σε περιοχή της συμπρωτεύουσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

Σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών από τον δράστη, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση, στην οποία συνέδραμε ο αστυνομικός σκύλος ναρκωτικών «VERA» του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης  τον δράστη και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοχή του και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκα τρεις νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 828,9 γραμμαρίων, 12 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 589,4  γραμμαρίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 150 φυσίγγια, δύο γεμιστήρες πιστολιού, το χρηματικό ποσό των 9.310 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σύνταξη: Τασούλα Κρητικού

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος