Δράμα: Στη Βουλή η έλλειψη ψυχιατρικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο

Στην έλλειψη ψυχιατρικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, αναφέρονται με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Δελής και Λεωνίδας Στολτίδης.

Όπως σημειώνουν, “στα πλαίσια του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας λειτουργεί μόνο το Κέντρο Ψυχικής Υγείας που παρέχει σημαντικές υπηρεσίες ψυχικής υγείας, εξυπηρετώντας περισσότερους από 2000 πολίτες σε όλους τους δήμους της περιοχής”.

Όμως, όπως συμπληρώνουν, “το Κέντρο Ψυχικής Υγείας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας αφού εδώ και 1,5 χρόνο δεν έχει ψυχίατρο λόγω συνταξιοδότησης και της μη προκήρυξης κενής θέσης ψυχιάτρου στην πρόσφατη προκήρυξη ιατρικών θέσεων”.

Οι δύο βουλευτές ερωτούν τον υπουργό Υγείας, “τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για την άμεση δημιουργία Ψυχιατρικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας στελεχωμένης με τις αναγκαίες προσλήψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό με μόνιμη σχέση, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες των ασθενών της περιοχής που χρίζουν ψυχιατρικής περίθαλψης”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος