Δράμα: Προβληματίζει η διαδικασία αιτήσεων για το «Μέτρο 22»

Ερώτηση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετώπισαν πολλοί κτηνοτρόφοι στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το Μέτρο 22, που αφορούσε την ενίσχυση στην αγορά ζωοτροφών, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός στήριξης, συνυπέγραψε ο βουλευτής Δράμας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεόφιλος Ξανθόπουλος.

Στην ερώτηση που κατέθεσαν η Αν. Τομεάρχης και ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ολυμπία Τελιγιορίδου και Σταύρος Αραχωβίτης, με τη συνυπογραφή 39 ακόμα βουλευτών, επισημαίνεται ότι «το Μέτρο 22 που με αγώνα και κόπο διεκδικήσαν και κατέκτησαν οι Έλληνες κτηνοτρόφοι, αποσκοπούσε στην παροχή έκτακτης προσωρινής στήριξης στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, με σκοπό την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, αλλά και του μεγεθυμένου κόστους παραγωγής».

«Η κυβέρνηση της ΝΔ οφείλει να λύσει τα όποια προβλήματα προέκυψαν και να εκπληρώσει τον σκοπό του Μέτρου 22, ώστε να μην μείνουν άδικα εκτός όσοι κτηνοτρόφοι δεν κατάφεραν να οριστικοποιήσουν τις αιτήσεις ενίσχυσης» τονίζεται χαρακτηριστικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος