Δράμα: Προκήρυξη επτά ιατρών για το Γενικό Νοσοκομείο

Προκήρυξη επτά θέσεων ειδικευμένων ιατρών εγκρίθηκε για το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, με απόφαση του Υπουργείου Υγείας. Πρόκειται από μία θέση ειδικευμένου ιατρού – Επιμελητή Α ειδικοτήτων Χειρουργικής, αιματολογίας, ακτινολογίας, ΩΡΛ, παθολογικής ογκολογίας ενώ εγκρίθηκαν και δύο θέσεις Επιμελητή Β’ εσωτερικής παθολογίας.

«Ακόμη μια προκήρυξη θέσεων ιατρικού προσωπικού για το νοσοκομείο μας. Επτά στον αριθμό. Είναι πολύ σημαντικό να παλεύεις. Και να απαντάς στις θρηνητικές εικασίες με το αποτέλεσμα του αγώνα σου» ανέφερε σχετικά ο Βουλευτής Ν. Δράμας με τη Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνος Μπλούχος.

«Κάθε ενέργεια στήριξης με μόνιμο προσωπικό μας βρίσκει σύμφωνους. Αρκεί να έρθουν βέβαια οι γιατροί, γιατί έχουμε πικρή πείρα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Δράμας. «Είναι υποχρέωση της Πολιτείας η στελέχωση και η εύρυθμη λειτουργία των Νοσοκομείων και γενικότερα του ΕΣΥ» συμπληρώνει τονίζοντας πως το Νοσοκομείο Δράμας, ακόμα κι αν έρθουν οι επτά νέοι γιατροί, θα λειτουργεί με το 50% των θέσεων που προβλέπονται από τον Οργανισμό του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος