Δράμα: Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «ΖείΔωρα – Ψυχανεμίσματα»

Την πρώτη του ποιητική συλλογή «ΖείΔωρα – Ψυχανεμίσματα» παρουσιάζει στη Δράμα αυτό το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, ο Χρήστος Αλεξιάδης.

Πρόκειται για μια ποιητική συλλογή που συνιστά μια έκφραση υπαρξιακών προβληματισμών για το ταξίδι της ζωής και μια ανατομική αποτύπωση των ανθρώπινων σχέσεων. Σε αυτήν, ο αναγνώστης με τη βοήθεια της τεχνολογίας μπορεί να απολαύσει την φύση αυτή που δίνει ζωή, αναζωογονεί, γεμίζει δροσιά και ευφορία.

Θα μιλήσουν και θα διαβάσουν ο εκπαιδευτικός – συγγραφέας, Μουράτης Κοροσιάδης και η οδοντίατρος – συγγραφέας, Αθανασία Θεοδωρίδου. Συντονίζει ο Γιάννης Κουλίδης ενώ στη μουσική σύνθεση και επιμέλεια είναι ο εκπαιδευτικός – μουσικός, Γιώργος Παυλίδης.

Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα, στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας.

«Θέλω να βλέπω την ζωή με αισιοδοξία, από το πρίσμα του ανθρώπου που προσπαθεί να κατανοήσει τι συμβαίνει στον κόσμο και να μεταλαμπαδεύσει την γνώση αυτή και σε άλλους ανθρώπους με την ελπίδα να επικοινωνήσει μαζί τους και να τους βοηθήσει να ζήσουν την ζωή τους με αλήθεια και με πληρότητα» δηλώνει σχετικά ο Χρήστος Αλεξιάδης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος