Δράμα: «Ο αλγόριθμος της επιτυχίας» από τον Τοίχο Καλοσύνης

Τη 19η κατά σειρά «Τοιχοθεραπεία» του, πραγματοποιεί αυτή την Κυριακή (25 Απριλίου) το «Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας».

Θα αρχίσει  στις 6 το απόγευμα, με θέμα: «ο αλγόριθμος της επιτυχίας» και ομιλητή τον ιδρυτή των theSPEAKERS, Αποστόλη Κουμαρίνο. Πρόκειται για μια ομιλία παρακίνησης και παρότρυνσης, καθώς βασική του αρχή είναι ότι αναπτύσσοντας δεξιότητες, κερδίζουμε αυτοπεποίθηση, ενδυναμώνουμε τις προσωπικές μας σχέσεις, αποδίδουμε το καλύτερο δυνατό και μπορούμε να επιτύχουμε οποιοδήποτε προσωπικό ή επαγγελματικό στόχο.

Ο κ. Κουμαρίνος το 2015 κατέκτησε την 1η θέση σε πανελλήνιο διαγωνισμό δημόσιας ομιλίας κι έχει ιδρύσει δύο ρητορικούς ομίλους. Έχει δώσει περισσότερες από 100 ομιλίες σε Ελλάδα κι εξωτερικό και τον Δεκέμβριο του 2020 συνομίλησε live με τον Robin Sharma στο Instagram με θέμα τις ευεργετικές συνέπειες του πρωινού ξυπνήματος στη ζωή μας.

Οι «Τοιχοθεραπείες» είναι ανοιχτές διαδικτυακές συναντήσεις με ελεύθερη συμμετοχή οι οποίες γίνονται 18:00 με 20:00 κάθε Κυριακή απόγευμα, μέσω της σύνδεσης στην διαδικτυακή πλατφόρμα ΖΟΟΜ  Meeting ID: 853 2184 1897 Passcode: 030634

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος