Δράμα: Κοινωνική ομάδα εθελοντών για τις ανάγκες των ανθρώπων

Συστηματικότερη και πιο συντονισμένη γίνεται η συνεργασία των εθελοντών του «Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» με την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας με τις πέντε Κοινωνικές Υπηρεσίες του Νομού (Δράμας, Δοξάτου, K. Νευροκοπίου, Παρανεστίου και Προσοτσάνης).

Από τον Ιανουάριο, το Σωματείο διαθέτει οργανωμένη Κοινωνική Ομάδα που στελεχώνεται από έμπειρους κοινωνικούς Λειτουργούς, κοινωνικούς επιστήμονες και ψυχολόγους, και αναλαμβάνει εθελοντικά, τηρώντας αυστηρά το απόρρητο, την πρώτη επαφή με τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη, τη συμπλήρωση του ιστορικού τους και την καταγραφή των πραγματικών αναγκών τους, ώστε στη συνέχεια οι εθελοντές να προχωρήσουν συντονισμένα στην παροχή της κατάλληλης βοήθειας.

Στα πλαίσια έναρξης λειτουργίας της Κοινωνικής Ομάδας του «Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας», λειτουργεί πλέον ξεχωριστή τηλεφωνική γραμμή. Στο τηλέφωνο 6949128813 της Κοινωνικής Ομάδας του «Τοίχου» μπορούν να απευθύνονται άτομα που βρίσκονται σε ανάγκη είτε άτομα που γνωρίζουν ανθρώπους σε ανάγκη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος