Δράμα: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός στην επέτειο απελευθέρωσης της πόλης

Την 108η επέτειο της απελευθέρωσής της, γιορτάζει σήμερα η πόλη της Δράμας, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, και του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της κ. Σακελλαροπούλου, θα παραβρεθεί στη Δοξολογία, στην κατάθεση στεφάνων, ενώ θα έχει συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας – Θράκης, Χρήστο Μέτιο, τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας, Γιώργο Παπαδόπουλο, και το δήμαρχο Δράμας, Χριστόδουλο Μαμσάκο.

Τη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, θα παρακολουθήσει και ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μετά τις 12:30 θα επισκεφτεί το Αστρονομικό Παρατηρητήριο και Εργαστήριο Φυσικής που έχει δημιουργηθεί στο γυμνάσιο του Νικηφόρου καθώς και παραγωγικές μονάδες του πρωτογενούς τομέα.

Το απόγευμα ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Ξάνθη όπου θα επισκεφθεί το εργαστήριο πολυμέσων Xanthi TechLab, ενώ στην συνέχεια θα μιλήσει στην εκδήλωση της ΔΕΔΑ για την επέκταση της διανομής φυσικού αερίου στις πρωτεύουσες των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος