Δράμα: Γιορτάζουμε «Με τον μπαμπά»

«Με τον μπαμπά» ονομάζεται η δράση την οποία διοργανώνουν την Κυριακή 19 Ιουνίου, στο πλαίσιο εορτασμού της γιορτής του πατέρα, η Επιτροπή Ισότητας των Φύλων και το Κέντρο Κοινότητας και Παράρτημα Ρομά Δήμου Δράμας, σε συνεργασία με το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων, την Ένωση Κυριών και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Δράμας.

Πρόκειται για λαϊκό δρομικό αγώνα ενός χλμ επί της Χελμού-Διοικητηρίου με την συμμετοχή μπαμπά και παιδιού. Η αφετηρία και ο τερματισμός θα είναι μπροστά στο άγαλμα της Νίκης, ενώ οι εγγραφές θα ξεκινήσουν μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι μπαμπάδες με τα παιδιά τους με τον τρόπο που αυτοί επιθυμούν ανάλογα με την ηλικία του παιδιού και την αθλητική ικανότητα του πατέρα (περπατώντας, τρέχοντας, με καρότσια, με ποδήλατα, με αμαξίδια). Οι συμμετέχοντες στο τέλος της διαδρομής θα παίρνουν επαίνους οι μπαμπάδες και μετάλλια τα παιδιά.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από την Φιλαρμονική του Πολιτιστικού Οργανισμού-ΦΤΜΜ Δήμου Δράμας και με συγκρότημα από μουσική σχολή της πόλης.

Παράλληλα δημιουργίες των παιδιών από τους Παιδικούς Σταθμούς του Νομικού Προσώπου του Δήμου, θα διακοσμούν την εκδήλωση.

Η EUROPE DIRECT θα προσφέρει δώρα στα παιδιά, ενώ την έναρξη του αγώνα θα κηρύξει ο Δραμινός αθλητής, Κωνσταντίνος Δουβαλίδης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος