Δράμα: Επαναλειτουργούν τα ΚΑΠΗ του Δήμου

Το Νομικό Πρόσωπο Δήμου Δράμας, μετά την αναστολή λειτουργίας των ΚΑΠΗ, λόγω της πανδημίας covid-19 και μετά από σχετικές νομοθετικές αποφάσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας του πληθυσμού και ιδιαίτερα των ατόμων της Τρίτης Ηλικίας, ενημερώνει πως τα ΚΑΠΗ του Δήμου επαναλειτουργούν.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ επιτρέπεται η συμμετοχή μόνο ωφελούμενων και εργαζομένων οι οποίοι επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού και νόσησης.
Η προσέλευση των μελών γίνεται μετά από ραντεβού, με την τήρηση όλων των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων. Παρέχονται υπηρεσίες όπως συνταγογράφηση, φυσικοθεραπεία, ατομική υποστήριξη και συμβουλευτική. Κάτοικοι του Δήμου, άνω των 60 ετών, μπορούν να προσέρχονται για νέα εγγραφή και για την ετήσια ανανέωση της κάρτας μέλους τους. Δεν επιτρέπεται η προσέλευση για λόγους ψυχαγωγίας ή για άσκηση κοινωνικής δραστηριότητας.

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Δράμας, θα λειτουργούν Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, 7 το πρωί με 3 το μεσημέρι. Τα ΚΑΠΗ Ξηροποτάμου κάθε Δευτέρα, τις ίδιες ώρες και τα ΚΑΠΗ Χωριστής, κάθε Παρασκευή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος