Δράμα: Δράση «Γίνε Νονός» από τον «Τοίχο της Καλοσύνης»

Για τρίτη συνεχή χρονιά το Σωματείο Εθελοντών του «Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» διοργανώνει τη δράση «Γίνε Νονός 3».

Η δράση, τα δύο προηγούμενα χρόνια γνώρισε την ευρεία ανταπόκριση των δωρητών και είναι πλέον μία από τις πιο αγαπημένες του «Τοίχου» με συμμετοχές και από άλλες πόλεις της χώρας. Πέρυσι, συνολικά 179 παιδιά του νομού παρέλαβαν το δώρο της επιλογής τους από τους «νονούς» τους.

Η δράση «Γίνε Νονός» πραγματοποιείται και φέτος σε στενή συνεργασία με τις πέντε Κοινωνικές Υπηρεσίες του νομού, με στόχο να συνταχθούν οι λίστες δώρων των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη. Κάθε παιδί εκφράζει την επιθυμία του για ένα πιθανό δώρο του Πάσχα, και στη συνέχεια οι «νονοί» καλοσύνης επικοινωνούν με τον «Τοίχο» και δηλώνουν ενδιαφέρον συμμετοχής. Οι υποψήφιοι «νονοί» αγοράζουν ένα διαθέσιμο δώρο από τη λίστα συνοδεύοντάς το με ένα μήνυμα αγάπης για τον μικρό παραλήπτη και το παραδίδουν στους εθελοντές του «Τοίχου».

Οι δωρητές που επιθυμούν να γίνουν «νονοί» καλοσύνης, μπορούν να επικοινωνήσουν για πληροφορίες σχετικά με τη δράση, την επιλογή του δώρου και τον τόπο παράδοσής του, στα τηλέφωνα του «Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας»: 6945233637 & 6981322003, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: thewallofkindnessdrama@gmail.com ή μέσω μηνύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:Facebook:@toixoskalosynhsdrama, Instagram: @toixoskalosynhs_drama.

Η δράση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή των Βαΐων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος