Δράμα: Διαδικτυακή ημερίδα για τον εμβολιασμό

Πρωτοβουλία ενημέρωσης υπέρ των εμβολίων, ως φόρο τιμής στους Δραμινούς που χάθηκαν τον μαύρο Νοέμβριο του 2020 χωρίς να έχουν την δυνατότητα να εμβολιαστούν, διοργανώνουν ο Ιατρικός και ο Δικηγορικός Σύλλογος σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Δράμας και την Περιφέρεια.

Δράμα: Διαδικτυακή ημερίδα για τον εμβολιασμόΠρόκειται για διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Πάρε την ζωή στα χέρια σου. Νίκησε τους φόβους σου. Ενημερώσου- Εμβολιάσου» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τέταρτη 17 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα.
Για τα συνταγματικά δικαιώματα και την κοινή λογική με επίκεντρο την περίπτωση του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε συγκεκριμένες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες θα μιλήσει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας, Αναστάσιος Πούλιος.
Για τον κύκλο ζωής του κορονοϊού και τον τρόπο που προστατεύουν τα εμβόλια, θα μιλήσει ο Παθολόγος – Ογκολόγος Λοιμωξιολόγος (καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, ΗΠΑ) Χρήστος Εμμανουηλίδης
Μετά από τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση και θα τεθούν ερωτήσεις πάνω σε θέματα υγειονομικών πρωτοκόλλων, υποχρεωτικότητας και αναγκαιότητας των εμβολιασμών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος