Δράμα: Χριστουγεννιάτικη δράση του Τοίχου της Καλοσύνης

Τη χριστουγεννιάτικη δράση «Γι΄ αυτά που έχεις στην καρδιά σου» διοργανώνει, για 4η συνεχή χρονιά, το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας.

Στόχος είναι η οικονομική ενίσχυση του κύριου σκοπού του Σωματείου που συνοψίζεται στην προσφορά ανθρωπιστικού έργου και στην ανάπτυξη δράσεων αγάπης, συμπαράστασης κι αλληλεγγύης.

Επιλέγοντας  ένα χριστουγεννιάτικο δώρο από τη φετινή χειροποίητη συλλογή, μοιράζετε αγάπη και χαμόγελα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και ταυτόχρονα κάνετε τη δωρεά σας βοηθώντας έναν συνάνθρωπο που περνάει δύσκολες στιγμές.

Η συλλογής αποτελείται από χειροποίητα γούρια, χριστουγεννιάτικες ξύλινες διακοσμητικές κατασκευές, κασετίνα με χειροποίητα μπισκότα βουτύρου και χειροποίητες γυάλινες μπάλες σε ειδική οικολογική συσκευασία δώρου.

Επιπρόσθετες πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: 6945233637 και 6981322003, στις επίσημες σελίδες στο Facebook: Ο Τοίχος της Καλοσύνης Δράμα, στο Instagram: toixoskalosynhs_drama καθώς και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: thewallofkindnessdrama@gmail.com.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος