Δράμα: «Camp 22» για εφήβους και ενήλικες

Τη θεατρική παράσταση «Camp 22» παρουσιάζει η Artika στις 2 και 3 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στα Βυζαντινά Τείχη Δράμας, δίπλα στο Παλιό Ρολόι.

Πρόκειται για μία παραγωγή που φέρει στο κέντρο της την «Ιστορία»: την ιστορία του τόπου μας, την ιστορία του τότε και του τώρα, την ιστορία μιας παράστασης, την προσωπική μας ιστορία, μια ανθρώπινη ιστορία.

«Σας περιμένουμε, λοιπόν, στο Camp 22. Εκεί όπου ο χρόνος δεν υπάρχει. Εκεί όπου όλα είναι πιθανά. Εκεί όπου δεν υπάρχουν σύνορα. Στο Camp 22 παίζουμε μουσικές και τα σπάμε. Στο Camp 22 ο κόσμος, οι ιστορίες και οι ζωές, μας ανήκουν. Στο Camp 22 την Ιστορία τη γράφουμε εμείς» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Μετά την παράσταση ακολουθεί δράση-συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας η ιαματική λειτουργία της εικόνας χρησιμοποιείται ως βασικό εργαλείο για την ανάσυρση της μνήμης και την έκφραση συναισθημάτων.

Η παραγωγή πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος 2022, του θεσμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, με την υποστήριξη της περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης / Περιφερειακή ενότητα Δράμας και του Δήμου Δράμας.

Αναλυτικές πληροφορίες και προκρατήσεις θέσεων στο digitalculture.gov.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος