Δράμα: Ανοίγει το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού

Με πολλές και ποικίλες δράσεις, παιχνίδια, πάρτι, αλλά και με συναυλία των REC ξεκινά πανηγυρικά τη λειτουργία του φέτος το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού Δράμας. Από τις 16 έως 18 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση Grand Opening Falakro.

Όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν να πάρουν μέρος δωρεάν σε πολλές αθλητικές δραστηριότητες όπως ιππασία, πεζοπορία, αναρρίχηση, τοξοβολία, snow yoga, flying fox κ.α.
«Με τη διοργάνωση αυτή επιχειρούμε να επανατοποθετήσουμε το ΦΑΛΑΚΡΟ στον τουριστικό χάρτη» αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Αργύρης Πατακάκης.
Θα είναι μία γιορτή του βουνού με τον Θέμη Γεωργαντά παρουσιαστή, το συγκρότημα των REC, 12 dj από την Δράμα και 10 συγκροτήματα από το modern music academy, με τους οποίους θα γίνει το πιο μεγάλο πάρτι του βουνού!
Στο λευκό του χιονιού θα προστεθεί το WINTER COLOR FESTIVAL…. για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Κυριακή 18/12/2016, το οποίο περιμένουν μικροί και μεγάλοι για να παίξουν με τα χρώματα και να διασκεδάσουν!
Παράλληλα οργανώνεται η ημερίδα “Live the mountain experience, Falakro”, στην οποία θα γίνει γνωριμία με τα αθλήματα που μπορούν να κάνουν οι επισκέπτες του βουνού 12 μήνες τον χρόνο και να απολαμβάνουν την φυσική του ομορφιά του όλες τις εποχές.
Αθλητές, προπονητές και ειδικοί θα παρουσιάσουν τα αθλήματα τους με ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, βίντεο παρουσιάσεις και επιδείξεις για να τα γνωρίσει το κοινό και να τα αγαπήσει! Πεζοπορία, ορειβασία, αναρρίχηση, ορειβατικό σκι, σκι, τοξοβολία, τρέξιμο βουνού, ορεινό ποδήλατο, αλεξίπτωτο πλαγιάς θα είναι κάποια από αυτά.
Για τη διευκόλυνση του κοινού θα δρομολογηθούν λεωφορεία τα οποία με χαμηλό κόστος (4 ευρώ από τη Δράμα και 10 ευρώ από την Καβάλα) θα μεταφέρουν τους επισκέπτες στο Φαλακρό.
Συγχρόνως, δεν λείπουν οι προκλήσεις. Ο καθένας με την κάμερα ή το κινητό του να φτιάξει το δικό του βιντεάκι 40 δευτερολέπτων από το τριήμερο και να το στείλει στο: gofalakro@gmail.com! Θα δημοσιευτούν όλα τα videos και τα τρία από αυτά που θα συγκεντρώσουν περισσότερα Likes, θα κερδίσουν δώρα.
Είναι μία ευκαιρία για μία υπέροχη mountain experience!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/12
10.00-14.00 «Γνωρίζουμε το Φαλακρό και παρουσιάζουμε τα χειμερινά αθλήματα στους μικρούς μας φίλους». Θα είναι παρούσα η Δραμινή Πρωταθλήτρια Παναγιώτη Τσακίρη και εκπαιδευτές του Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας.
10.00-16.00 Ιππασία, Αναρρίχηση, Τοξοβολία. Snow Yoga, Flying Fox κ.α. δωρεάν για όλη την ημέρα
ΣΑΒΒΑΤΟ 17/12
10.00-12.00 Πεζοπορία σε μονοπάτι του Φαλακρού με τον Δραμινό δρομέα μεγάλων αποστάσεων Μάριο Γιαννάκου
10.00-16.00 Ιππασία, Αναρρίχηση, Τοξοβολία. Snow Yoga, Flying Fox κ.α. δωρεάν για όλη την ημέρα
12.00-14.00 Ημερίδα «Falakro the mountain experience» Γνωρίζουμε το όδος Φαλακρό και τα αθλήματα βουνού από ειδικούς αθλητές και προπονητές.
Ορειβασία, Αναρρίχηση, Ορειβατικό σκι, Σκι, Τρέξιμο βουνού, Ελεύθερη κατάβαση, Αλεξίπτωτο πλαγιάς
14.00-17.00 Dj πάρτι με τον Θέμη Γεωργαντά και μια δυνατή ομάδα δώδεκα Δραμινών Dj
ΚΥΡΙΑΚΗ 18-12
10.00-16.00 Ιππασία, Αναρρίχηση, Τοξοβολία. Snow Yoga, Flying Fox κ.α. δωρεάν για όλη την ημέρα
10.00-13.30 Συναυλία από τα συγκροτήματα του Modern Music Academy
13.30-15.30 Συναυλία με το συγκρότημα REC
15.30-16.00 Επίδειξη με μηχανές ENDURO
16.00 WINTER COLOUR FESTIVAL
Λήξη της διοργάνωσης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος