Δράμα: Αιφνιδιασμένοι οι έμποροι από τα νέα μέτρα

Με την μέθοδο του click away και του click inside, σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις, λειτουργεί η αγορά της Δράμας με πρωινό ωράριο 8-2 και 5-8 το απόγευμα.

Η εφαρμογή μέτρων δύο επιπέδων σε όλη την Ελλάδα αιφνιδίασε τον εμπορικό κόσμο της περιοχής, ανέφερε στην ΕΡΤ Καβάλας ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Αντώνης Σκουλίδης, ενώ αγανάκτηση προκάλεσε η ασάφεια για τον τρόπο και το ωράριο λειτουργίας.
«Δεν το περιμέναμε, πιστεύαμε ότι στην περιοχή μας, όπου δεν υπάρχουν κρούσματα θα συνεχίζαμε να λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο, με ασφάλεια και περιμέναμε αποφάσεις για κανονικό άνοιγμα σε όλη την Ελλάδα», υποστήριξε ο κ. Σκουλίδης.
Πρόβλημα του εμπορικού κόσμου παραμένει το στοκ εμπόρευμα. Η παράταση των εκπτώσεων έως τις 31 Μαρτίου δημιούργησε την προσδοκία ότι θα μπορούσε να μειωθεί. Συγχρόνως, υπάρχει αναμονή για την εφαρμογή μέτρων, που θα δώσουν την δυνατότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να παραμείνουν ζωντανές, ενώ οικονομική ανάσα μπορεί να προσφέρει και το πρόγραμμα της μη επιστρεπτέας προκαταβολής, το οποίο ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Σκουλίδη, έχει καθυστερήσει σημαντικά στη Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος