Δράμα: Αγώνες βουνού 2021 στο Παρανέστι

Με τη συμμετοχή 400 περίπου αθλητών μεγάλων αποστάσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα πραγματοποιηθούν από αύριο Παρασκευή έως την Κυριακή, οι Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου Virgin Forest Trail.

Δράμα: Αγώνες βουνού 2021 στο ΠαρανέστιΠρόκειται για απαιτητικούς αγώνες ορεινού τρεξίματος 162,6 χιλιομέτρων διάρκειας 40 ωρών, 110,2 διάρκειας 24 ωρών και 46 χιλιομέτρων μέσα από το Παρθένο Δάσος.
Οι 80 αθλητές του αγώνα των 162 χιλιομέτρων θα ξεκινήσουν στις 8 το πρωί της Παρασκευής και η πρώτη άφιξη αθλητή αναμένεται μετά από 24 ώρες περίπου ενώ η λήξη του αγώνα θα γίνει στις 12 το βράδυ του Σαββάτου.
Ο αγώνας των 110 χλμ ξεκινά στις 7 το πρωί του Σαββάτου με τον πρώτο αθλητή να αναμένεται στον τερματισμό στις 8 το βράδυ (μετά από 11 ώρες).
Στις 9 το πρωί του Σαββάτου θα γίνει η εκκίνηση του αγώνα των 46 χιλιομέτρων με τους αθλητές να αναμένονται στον τερματισμό από τη 1 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα.
Αφετηρία και τερματισμός των αγώνων είναι η πλατεία του Σιδηροδρομικού Σταθμού Παρανεστίου όπου την Κυριακή θα γίνουν οι απονομές των επάθλων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος