Ανατ. Μακεδονία: Συγκέντρωση βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας

Πρωτοβουλίες για την συγκέντρωση ανθρωπιστική βοήθειας για τους πληγέντες από τον σεισμό στον δήμο Ελασσόνας ξεκινούν σε Καβάλα και Δράμα.

Στην Καβάλα, ο Δήμος καλεί τους πολίτες να προσφέρουν κουβέρτες και παπλώματα, καθαριστικά, ατομικές συσκευασίες τροφίμων και χυμών και εμφιαλωμένα νερά έως την Παρασκευή 12 Μαρτίου, καθημερινά στο Δημαρχείο, από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.
Ανατ. Μακεδονία: Συγκέντρωση βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της ΕλασσόναςΣτην Δράμα, το Σωματείο Εθελοντών του «Τοίχου της Καλοσύνης» οργανώνει τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας μετά από στενή συνεργασία με τον Σύλλογο «Ελασσονίτες Εθελοντές Ενεργοί Πολίτες» και το «1ο Σύστημα Προσκόπων Αμπελώνα».
Τρόφιμα μακράς διαρκείας, κάλτσες και εσώρουχα καινούρια, είδη Υγιεινής, καθαριστικά, αντισηπτικά, γάντια και μάσκες, φακοί και μπαταρίες, που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν με ευθύνη των δύο συλλόγων , οι οποίοι βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή στα χωριά του Δήμου Ελασσόνας. Η συλλογή θα ξεκινήσει την Τρίτη 16 Μαρτίου στην είσοδο του νέου Δημαρχείου Δράμας, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, έως τις 26 Μαρτίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος