Αν. Μακεδονία – ΤΕΕ: Διαδικτυακή παρουσίαση του μοντέλου πιστοποίησης αριστείας κατά EFQM

«Επιχειρηματική Αριστεία στον Τουρισμό» ονομάζεται το έργο που υλοποιεί το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας, ως επικεφαλής εταίρος διακρατικού συνεργατικού σχήματος.

Χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας 2014 – 2020» και σκοπεύει στην υποστήριξη τουριστικών επιχειρήσεων ώστε να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους μέσω ενεργειών που τις οδηγούν προς την επιχειρηματική αριστεία.

“Το πλέον ολοκληρωμένο, αποτελεσματικό και διεθνώς αναγνωρισμένο μοντέλο αριστείας είναι αυτό του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος για τη Διαχείριση της Ποιότητας. Το ΤΕΕ-ΑΜ εξασφάλισε χρηματοδότηση 100% για πιστοποίηση κατά το μοντέλο αυτό, 10 τουριστικών επιχειρήσεων Δράμας, Θάσου και Καβάλας, με μόνες προϋποθέσεις την έναρξη λειτουργίας πριν από την 1.1.2016 και την πλήρη απασχόληση 10 μονίμων εργαζομένων πριν από την πανδημία”, αναφέρεται σχετικά.

Για τη λεπτομερή παρουσίαση του έργου και της διαδικασίας πιστοποίησης, το ΤΕΕ-ΑΜ διοργανώνει ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση την Τετάρτη, 16 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή το αργότερο 2 μέρες πριν από τη συνάντηση, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα στο σύνδεσμο https://form.jotform.com/211602238381044 ώστε να τους αποσταλεί ο σύνδεσμος (link) πρόσβασης στην ψηφιακή αίθουσα της συνάντησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ