ΑΜΘ: Στις θέσεις τους οι Αντιπεριφερειάρχες σε Καβάλα και Δράμα

Με απόφαση του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστου Μέτιου, παρατείνεται μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2021 η θητεία όλων των χωρικών και θεματικών αντιπεριφερειαρχών της Περιφέρειας ΑΜΘ, οι οποίοι ορίστηκαν κατά την έναρξη της θητείας της παρούσας Διοίκησης.

Στο πλαίσιο αυτό παραμένουν αντιπεριφερειάρχης Δράμας ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, αντιπεριφερειάρχης Καβάλας ο Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης ο Κωνσταντίνος Σιμιτσής από την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, και αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ο Γεώργιος Ζιμπίδης από την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας. Σε ό,τι αφορά τον αντιπεριφερειάρχη Αλιευτικής Πολιτικής, Ανδρέα Καραγιώργη, από την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, η απόφαση ορισμού του, τον Ιούνιο του 2020, προέβλεπε εξαρχής τη λήξη της θητείας του στις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ