Καβάλα: Εκδήλωση «Η Ευρώπη μας, η ψήφος μας! Ευρωεκλογές 2024»

Η καρδιά της Ευρώπης πρόκειται να χτυπήσει στην Καβάλα σε μια γιορτή για τη συμμετοχική δημοκρατία και την ενεργή πολιτειότητα. Το Γενικό Λύκειο Κρηνίδων σε σύμπραξη με το ΓΕΛ Χρυσούπολης και το Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνουν την εκδήλωση με τίτλο, «Η Ευρώπη μας, η ψήφος μας! Ευρωεκλογές 2024».

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος, «Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» την Παρασκευή 15 Μαρτίου, στις 9 το πρωί, στο κτίριο της Μεγάλης Λέσχης.

Έχουν προγραμματιστεί ομιλίες των Μαρίας Σπυράκη, Ευρωβουλευτής , Επιτροπή Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και  Ασφάλειας Τροφίμων, Στέλιου Κυμπουρόπουλος, Ευρωβουλευτής, Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων, Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, Ευρωβουλευτής,  Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου, Οικονομικής και Νοσμιματικής Πολιτικής, Καλλιόπης Δάλλα, Συντονίστρια Εθνικού Δικτύου Eurodesk και Ροζίνας Μπερτόλη, Υπεύθυνη Έργου/Project Manager Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα ακολουθήσουν οι ομιλίες των Δημήτρη Σπιτσέρη, Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, γραφείο Καβάλας και Θοδωρή Ζαγοράκη, Ευρωβουλευτής, Επιτροπή Αλιείας και Πολιτισμού και Παιδείας.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση των δράσεων των δύο σχολείων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος