Γενική συνέλευση συγκαλεί η συντονιστική επιτροπή αγροτών της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς αύριο Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.
Οι αγρότες αντιδρούν στα προωθούμενα μέτρα, σε φορολογικό και ασφαλιστικό και δηλώνουν αποφασισμένοι για δυναμικές κινητοποιήσεις.
Η πρόταση της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών στην αυριανή γενική συνέλευση θα είναι η ενδυνάμωση του μπλόκου στον κόμβο του Άργους Ορεστικού και η δημιουργία ενός δεύτερου στη διασταύρωση Κρυσταλλοπηγής, που οδηγεί στο Τελωνείο, από αγρότες της περιοχής Κορεστείων Καστοριάς και αγρότες των Πρεσπών Φλώρινας.
Σήμερα Πέμπτη 21 Ιανουαρίου το μεσημέρι αγρότες, κτηνοτρόφοι, αλιείς και μελισσοκόμοι της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς συγκεντρώθηκαν με αγροτικά μηχανήματα στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού στο ύψος του κόμβου του Άργους Ορεστικού.
Παρέταξαν τα τρακτέρ κατά μήκος του δρόμου , τον οποίο έκλεισαν συμβολικά για μια ώρα το απόγευμα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος