Κανονικά λειτουργούν τα σχολεία στην Ξάνθη

Σύμφωνα με ενημέρωση του Δήμου Ξάνθης ενημερώνει, παρά τις ελαφριές χιονοπτώσεις που σημειώνονται στην περιοχή, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί στη Δημοτική Ενότητα Ξάνθης θα λειτουργήσουν κανονικά σήμερα, Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2025.

Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από προσεκτική αξιολόγηση των δεδομένων, καθώς δεν διαπιστώθηκαν προβλήματα που να καθιστούν αναγκαίο το κλείσιμο των σχολικών μονάδων. Το οδικό δίκτυο παραμένει ανοιχτό και προσβάσιμο.
Επι πλέον ο Δήμος Ξάνθης εφιστά την προσοχή των πολιτών κατά τις μετακινήσεις τους και να παρακολουθούν τις ενημερώσεις του Δήμου για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη.

Για οποιαδήποτε ανάγκη ή επείγον ζήτημα, οι δημότες Ξάνθης μπορούν να επικοινωνούν με τον Δήμο Ξάνθης στο τηλέφωνο 25410 70421.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος