Καλαμάτα: 2ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ΑμεΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Πελοποννήσου ΠΕ Μεσσηνίας, στις 15 και 16 Ιουνίου, το 2ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ΑμεΑ «Στεφανία – Δέσποινα Αδαμοπούλου» με σκάφη τύπου HANSA 303.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας και του Δήμου Καλαμάτας και θα συμμετάσχουν αθλητές από Πάτρα, Αθήνα, Μεσολόγγι και Καλαμάτα.

Η δράση υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Γεωργίου και Βικτώριας Καρέλια, τη Μοτοδυναμική, και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και σε συνδιοργάνωση του Αρχέγονου Κύτταρου Αίματος.

Ο αγώνες θα γίνει στο χώρο των εγκαταστάσεων του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Ιουνίου και ώρες 10:00-18:00.

Τα ιστιοπλοϊκά σκάφη ΑΜΕΑ παραχωρήθηκαν στον Ναυτικό Όμιλο από τη σύμπραξη του Ιδρύματος La Fondazione Terzo Pilastro Internazionale και της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος