Ξεκινά από σήμερα το ΤΕΒΑ στη Μεσσηνία

Ξεκινά αυτή την εβδομάδα και στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας η δεύτερη διανομή για το έτος 2020 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους».

Η έναρξη του προγράμματος γίνεται σήμερα, Δευτέρα, από τον Δήμο Δυτικής Μάνης (στον Κάμπο και στην Καρδαμύλη), αλλά και από τον δήμο Οιχαλίας με διανομές σε Δώριο, Διαβολίτσι, Μερόπη και Μελιγαλά.

Αύριο ξεκινά η διανομή στον Δήμο Τριφυλίας (Κοπανάκι και Κυπαρισσία), αλλά και στον Δήμο Μεσσήνης, σε Βαλύρα, Ανδρούσα, Αριστομένης και Χατζή. Την Τετάρτη ολοκληρώνεται η διανομή στην Τριφυλία, σε Γαργαλιάνους και Φιλιατρά και συνεχίζει ο Δήμος Μεσσήνης στον Άγιο Ανδρέα, στο Πεταλίδι και τη Μεσσήνη. Την Τετάρτη ξεκινά η κατ’ οίκον διανομή στην Καλαμάτα, και την Πέμπτη, 16 Ιουλίου, ολοκληρώνεται η διανομή για τον Δήμο Μεσσήνης και για τον Δήμο Πύλου Νέστορος με διανομές στο Σουληνάρι, Χώρα, Πύλο και Κορώνη.

Για τον Δήμο Καλαμάτας, όπου υπάρχει και ο μεγαλύτερος αριθμός ωφελουμένων, η διανομή που ξεκινά την Τετάρτη, 15 Ιουλίου, θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου, και το σύστημα εξυπηρέτησης περιλαμβάνει και κατ’ οίκον διανομή και σταθερά σημεία, με στόχο την εξυπηρέτηση του συνόλου των δικαιούχων.

Οι ωφελούμενοι, οι οποίοι ανέρχονται σε 6.116 οικογένειες που αντιστοιχούν σε 11.130 άτομα, θα ειδοποιηθούν με sms για την ημέρα διανομής, και η ταυτοποίηση θα πραγματοποιηθεί με ταυτότητα και ΑΜΚΑ ή εξουσιοδότηση σε περίπτωση μη αυτοπρόσωπης παρουσίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος