Βόλεϊ: Με στόχο την άνοδο στην Volley League ξεκίνησε η Καλαμάτα ’80 (ηχητικό)

Με στόχο να πρωταγωνιστήσει και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Pre League βόλεϊ ανδρών και την άνοδο στα “μεγάλα σαλόνια” του ελληνικού βόλεϊ, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Καλαμάτα ’80 για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο καθιερωμένος αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο της παραλίας. Το παρών έδωσαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Ροντρίγκο Οκάμπο, Μαουρίτσιο Βιέτο Διονύσης Λυκουρέσης και Γιάννης Μαντέκας.

Βόλεϊ: Με στόχο την άνοδο στην Volley League ξεκίνησε η Καλαμάτα ’80 (ηχητικό)

Το φετινό ρόστερ των «Λύκων», συμπληρώνουν οι Γιώργος Κανελλόπουλος, Μηνάς Αραπάκης, Φέλιξ Μπλάουελ, Κώστας Δαλακούρας, Στέφανος Ξεροβάσιλας, Αργύρης Μπεζάτης, Γρηγόρης Σκαρτσίλης, Νίκος Χριστόφας, Νίκος Μπιρμπίλης, Βαγγέλης Ντάκουρης, Φώτης Στάμος.

Για τον τρόπο που δημιουργήθηκε η φετινή ομάδα και τους ξεκάθαρους στόχους της, μίλησε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Καλαμάτας, ο πρώην παίκτης και νυν διοικητικός παράγοντας της ομάδας Δήμος Μπουσούνης. Επίσης όπως έκανε γνωστό τα “αποκαλυπτήρια” της ομάδας μπροστά στο κοινό της θα πραγματοποιηθούν στο τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης” (30/9 – 2/10) στο Κλειστό της παραλίας, με τη συμμετοχή του πρωταθλητή Ελλάδος Παναθηναϊκού, του Μίλωνα και του Αριστοτέλη Σκύδρας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δ. Μπουσούνης:

https://soundcloud.com/ert-kalamatas-939538093/30-8-2022a-1?si=06b4aa9bc746481d825d12f4e47bc6bf&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος