Βόλεϊ: Λύγισαν στο τάι μπρέικ τα εκπληκτικά κορίτσια του Απόλλωνα Καλαμάτας

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, εκτός έδρας αλλά και μέσα σ’ ένα κλίμα που δεν αρμόζει σε αθλητικούς χώρους (όπως ανέφεραν άνθρωποι που βρέθηκαν στο γήπεδο) τα κορίτσια του Απόλλωνα Καλαμάτας, έδωσαν και την «ψυχή» του χθες το απόγευμα στο Αιγάλεω για την άνοδο στην Volley League.

Αν και άγγιξαν το όνειρο της ανόδου, ηττήθηκαν τελικά με 3-2 σετ, στις λεπτομέρειες στο τάι μπρέικ, απ’ το Αιγάλεω, ωστόσο συγκλόνισαν με την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, βάζοντας τις βάσεις παράλληλα ενόψει και της νέας χρονιάς.

Οι αθλήτριες του Μπάμπη Μυτσκίδη προηγήθηκαν με 0-2 μέσα στο κλειστό του Αιγάλεω, ωστόσο ισοφαρίστηκαν σε 2-2 και η άνοδος κρίθηκε σε 5ο σετ. Εκεί ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες με 15-13 και μαζί και την άνοδο στα μεγάλα «σαλόνια» του γυναικείου βόλεϊ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη που υπήρχε στο γήπεδο, χρειάστηκε στο τέλος και η συνδρομή διμοιρίας ΜΑΤ ενώ όπως καταγγέλλουν φίλαθλοι που βρέθηκαν χθες το απόγευμα στην Αθήνα, δεν έλειψαν και οι προπηλακισμοί ανθρώπων που είχαν πάει στο γήπεδο με τις οικογένειες τους για να δουν την αναμέτρηση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος