Τουρνουά βόλεϊ “Γ. Μπουσούνης”: Η Καλαμάτα ’80 υποδέχεται τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό, τον Μίλωνα και τη Σκύδρα (ηχητικό)

Αρχίζει σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό δημοτικό στάδιο της Παραλίας το τουρνουά «Γιάννης Μπουσούνης» που διοργανώνει η Καλαμάτα ’80 στη μνήμη του επί σειρά ετών παράγοντα της ομάδας, ο οποίος είχε μεγάλη προσφορά στο ελληνικό βόλεϊ.

Το Τουρνουά τιμά με την παρουσία του ο Παναθηναϊκός, που “επιστρέφει” στην Καλαμάτα ύστερα από την περυσινή του παρουσία ως πρωταθλητής αλλά και με σπουδαίους αθλητές, παγκόσμιου βεληνεκούς στο ρόστερ του, όπως ο Κουβανός Ερνάντεζ και ο Ιταλός Κόβαρ, που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλαθλοι του αθλήματος στην Καλαμάτας. Φυσικά στο ρόστερ των πρωταθλητών ανήκει και ο αρχηγός της εθνικής ομάδας, ο Καλαματιανός Γιώργος Πετρέας, που επέστρεψε στους “πράσινους” τη φετινή χρονιά.

Για την παρουσία του Παναθηναϊκού στη Μεσσηνία, αλλά και τους φετινούς στόχους της ομάδας, μίλησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ Καλαμάτας ο γενικός αρχηγός του ερασιτέχνη Παναθηναϊκούς Σωτήρης Πανταλέων:

https://soundcloud.com/ert-kalamatas-939538093/o-4?si=6a4a0a7264ff4a5d9d04b905af10a81d&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Επίσης, στο τουρνουά θα συμμετάσχουν ο ιστορικός Μίλωνας (όπου αγωνίζεται μάλιστα ο Καλαματιανός διεθνής λίμπερο Άρις Χανδρινός) και ο «νεοφώτιστος» Αριστοτέλης Σκύδρας, δίνοντας την ευκαιρία στη διοργανώτρια Καλαμάτα ’80 για τρία πολύ δυνατά «κρας τεστ» εν όψει της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Pre League που ξεκινά σε περίπου ένα μήνα.

Για τη διοργάνωση του τουρνουά, τον αείμνηστο Γιάννη Μπουσούνη αλλά και τους φετινούς στόχους της Καλαμάτας ’80 στο πρωτάθλημα της Pre – League, μας μίλησε, ο παλαίμαχος αθλητής και νυν διοικητικός παράγοντας της ομάδας Δήμος Μπουσούνης:

https://soundcloud.com/ert-kalamatas-939538093/dhmos-mpoyzoynhs-30-2022?si=6a4a0a7264ff4a5d9d04b905af10a81d&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Όπως ενημέρωσε η διοίκηση της τοπικής μας ομάδας, η είσοδος στους αγώνες του τουρνουά θα γίνεται με την αγορά εισιτηρίου ημέρας ή με την επίδειξη της κάρτας ελευθέρας εισόδου που βρίσκονται ήδη σε κυκλοφορία.

Τουρνουά βόλεϊ “Γ. Μπουσούνης”: Η Καλαμάτα ’80 υποδέχεται τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό, τον Μίλωνα και τη Σκύδρα (ηχητικό)

Το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά:
•Παρασκευή 30/9
17.00 ΑΟ Καλαμάτα 1980 – ΑΟΝΣ Μίλων
20.00 Παναθηναϊκός ΑΟ – Αριστοτέλης

•Σάββατο 1/10
16.00 ΑΟΝΣ Μίλων – Αριστοτέλης
18.50 Τελετή Έναρξης – Βραβεύσεις
19.00 ΑΟ Καλαμάτα 1980 – Παναθηναϊκός ΑΟ

•Κυριακή 2/10
14.00 ΑΟ Καλαμάτα 1980 – Αριστοτέλης
17.00 Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΟΝΣ Μίλων
Απονομές

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος