Το Δημαρχείο Καλαμάτας επισκέφθηκε η Εθνική Ομάδα Βόλεϊ Ανδρών

Επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου, πραγματοποίησε χθες το πρωί, 9μελής αντιπροσωπεία της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Ανδρών, η οποία βρίσκεται στην πόλη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, ενόψει των Μεσογειακών Αγώνων.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ανταπέδωσε έτσι την επίσκεψη που πραγματοποίησε προχθές ο Δήμαρχος στο Κλειστό της Παραλίας, όπου προπονείται η ομάδα, η οποία θα δώσει φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχη της Αλγερίας στις 15-16-17 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα, στο Κλειστό της Παραλίας.

Ο αρχηγός της Εθνικής Γιώργος Πετρέας προσέφερε στον κ. Βασιλόπουλο μια φανέλα της Εθνικής και μια μπάλα βόλεϊ με τις υπογραφές των διεθνών μας, ενώ ο Δήμαρχος ανταπέδωσε προσφέροντας σε όλους την επετειακή έκδοση του Δήμου για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του ’21 και το αναμνηστικό κλαδί ελιάς, ενώ στους προπονητές δόθηκε επιπλέον και το επετειακό μετάλλιο του Δήμου.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή και χαρά η παρουσία της Εθνικής στην πόλη που αγαπά το βόλεϊ και διαθέτει ομάδες και αθλητές που πρωταγωνιστούν στο άθλημα. Ευχήθηκε στην ομάδα καλή επιτυχία στους στόχους της, δηλώνοντας παράλληλα χαρά και ικανοποίηση διότι προπονούνται με την Εθνική και «δικοί μας, Καλαματιανοί αθλητές».

Ακολούθως ο κ. Βασιλόπουλος αναφέρθηκε στις αθλητικές υποδομές σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το βόλεϊ και γενικότερα τον αθλητισμό. Παράλληλα θα προσπαθούμε να βελτιώνουμε τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις που είναι μεν καλοσυντηρημένες αλλά είναι γερασμένες. Με την ευκαιρία της παρουσίας της Εθνικής μας στην πόλη, δίνουμε υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε νέες εγκαταστάσεις και να βελτιώσουμε τις ήδη υπάρχουσες. Αν επιλέξουν και του χρόνου να βρίσκονται εδώ εμείς υποσχόμαστε ότι οι εγκαταστάσεις θα βελτιωθούν, δηλαδή στο Κλειστό Παραλίας θα έχουμε εγκαταστήσει ψύξη και θέρμανση και φώτα Led».

Στις δηλώσεις του ο αρχηγός της Εθνικής, Γιώργος Πετρέας, εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία της Εθνικής στην πόλη «που εμείς οι κάτοικοι γνωρίζουμε πόσο όμορφη και φιλόξενη είναι κι έτσι δίνεται η ευκαιρία και στα υπόλοιπα παιδιά να το βιώσουν». Πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει κανένα παράπονο, «έχουμε ότι χρειάζεται μια Εθνική Ομάδα για να συνεχίσει να είναι προσηλωμένη στο στόχο της».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μεταξύ των διεθνών εκτός του αρχηγού, βρίσκονται και τρεις ακόμη Καλαματιανοί, οι αδελφοί Σπύρος και Άρης Χανδρινός και ο Φρίξος Κωτσάκης, στους οποίους αναφέρθηκε ο Γ. Πετρέας: «Έχουμε τη χαρά να είμαστε τέσσερα παιδιά που έχουμε μεγαλώσει και ζήσει σε αυτή την πόλη. Ευελπιστούμε να έγινε η αρχή εφέτος και η Καλαμάτα να είναι για πολλά χρόνια το σημείο από το οποίο η ομάδα θα ξεκινά την προετοιμασία της, να δώσουμε στο μέλλον κάποιους σημαντικούς αγώνες στην πόλη μας, να βελτιωθούν και οι εγκαταστάσεις όπως είπε και ο Δήμαρχος».

Τέλος ο αρχηγός κάλεσε από τους συμπολίτες μας να παρακολουθήσει τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η Εθνική με την Αλγερία από την Τετάρτη 15 μέχρι και την Παρασκευή 17 Ιουνίου, στις 6 μ.μ., στο Κλειστό Παραλίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να έρθει ο κόσμος να χαρεί βόλεϊ, παιδιά που έχουν ταλέντο και διάθεση να βοηθήσουν την Εθνική μας ομάδα να πάει ένα βήμα παραπάνω» .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος