Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τον οδικό άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα

Ευρεία σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τον οδικό άξονα Πύργος – Καλό Νερό -Τσακώνα.

Μια ημέρα μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Μεσσηνία, με το αίτημα για τον συγκεκριμένο δρόμο να τίθεται από βουλευτές και αυτοδιοικητικούς, αποφασίστηκε η σύσκεψη αυτή να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόσκληση για να συμμετέχουν στη συνάντηση θα λάβουν, ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, οι υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο Γ.Γ. του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Υποδομών.

Παρόντες θα είναι επίσης και οι Βουλευτές Ηλείας και Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Κώστας Τζαβάρας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης Περικλής Μαντάς, καθώς και οι περιφερειάρχες, Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος