Συνέντευξη τύπου για την οποία «η Πελοπόννησος θα μιλάει για καιρό» προανήγγειλε ο περιφερειάρχης Παν. Νίκας

Στο περιθώριο υπογραφών συμβάσεων για έργα στην Π.Ε. Μεσσηνίας αλλά και στον «απόηχο» της ανακοίνωσης στήριξης του Δημήτρη Πτωχού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου από τη Νέα Δημοκρατία, ιδιαίτερα «αιχμηρή» ήταν η πρώτη αντίδραση του νυν περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα.

Ο κ. Νίκας προανήγγειλε συνέντευξη τύπου την προσεχή Δευτέρα 17 Ιουλίου στη 1 μ.μ. στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη, η οποία δε θα είναι μόνο αυτοδιοικητική αλλά κυρίως πολιτική και θα μιλήσει για «όλους και για όλα». Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά του πως «θα μιλάει για καιρό η Πελοπόννησος γι’ αυτή την συνέντευξη», ενώ δεσμεύτηκε πως θα εξηγήσει το λόγο που είπε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να βάλει άλλον υποψήφιο Περιφερειάρχη πριν ένα χρόνο, το λόγο που τελικά ο ίδιος ανακοίνωσε υποψηφιότητα ανήμερα των εκλογών της 21ης Μαΐου, αλλά και για το «κόμμα» που λειτουργεί μέσα στο «κόμμα» της Νέας Δημοκρατίας όπως είπε. Ερωτώμενος να σχολιάσει την ανακοίνωση της Ν.Δ. και τη στήριξη στον Δημήτρη Πτωχό, απάντησε ότι στη συνέντευξη της Δευτέρας θα μιλήσει και για τις «στηρίξεις», τις  «πατερίτσες» αλλά και πολιτικάντηδες με «ντουντούκες».

Κλείνοντας τη σημερινή συνέντευξη πάντως, εν μέσω χειροκροτημάτων από στενούς του συνεργάτες, σημείωσε ότι ο ίδιος «ιδρώνει» και λογοδοτεί μόνο στο λαό, όπως έκανε σε όλη του τη διαδρομή και είναι πάντα σταθερά απέναντι σε «συμφέροντα», χωρίς ωστόσο να τα κατονομάσει, κάτι που πιθανώς να κάνει στην προαναγγελθείσα συνέντευξη τύπου της Δευτέρας.

Πάντως, ο κ. Νίκας δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση στο αν τελικά ο ίδιος θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με το ενδεχόμενο αυτό ωστόσο, τόσο απ’ τα «συμφραζόμενα», αλλά και πληροφορίες, να απομακρύνεται.

Σε κάθε περίπτωση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνέντευξη του νυν Περιφερειάρχη το μεσημέρι της προσεχούς Δευτέρας στην Τρίπολη, αλλά και η «αντίδραση» της Νέας Δημοκρατίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος