Συμβάσεις έργων στην Μεσσηνία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Συμβάσεις, έργων αλλά και προγραμματικές, συνολικού προϋπολογισμού 2.084.000 ευρώ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την προηγούμενη Παρασκευή στην Καλαμάτα, στο διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Ειδικότερα, οι συμβάσεις έργων έχουν προϋπολογισμό 1.910.000 ευρώ και οι προγραμματικές 198.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης υπέγραψε συμβάσεις για τέσσερα έργα, α) την προϋπολογισμού 450.000 ευρώ βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών της 82ης επαρχιακής οδού, στο τμήμα Ριζόμυλος – Πύλος, με 6μηνη προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου, β) την προϋπολογισμού 400.000 ευρώ συντήρηση, βελτίωση και αναβάθμιση ασφάλειας στις 9η και 13η επαρχιακές οδούς Ριζόμυλος – Κορώνη – Φοινικούντα – Μεθώνη με 12μηνη προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου, γ) την προϋπολογισμού 600.000 ευρώ βελτίωση και συντήρηση του δρόμου από την οδό Αρτέμιδος στην Καλαμάτα – Ασπρόχωμα – Θουρία, στο τμήμα Ασπρόχωμα – κόμβος Θουρίας, με 12μηνη προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου και δ) την προϋπολογισμού 460.000 ευρώ συντήρηση και βελτίωση της 7ης επαρχιακής οδού, στο τμήμα Κάτω Μέλπεια – Στασιμο – όρια Μεσσηνίας, με 8μηνη προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου.

Ο Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε επίσης και δύο προγραμματικές συμβάσεις μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Δυτικής Μάνης, στο πλαίσιο της ΟΧΕ Μάνης, με αντικείμενα α) την ανάπλαση της πλατεία στους Δολούς, προϋπολογισμού 76.000 ευρώ και β) την ανάπλαση της πλατείας στο Βόρειο της Κοινότητας Κέντρου, με προϋπολογισμό 98.000 ευρώ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ