Σπουδαίο θέαμα και προβολή της Μεσσηνίας στα πέρατα της γης «υπόσχεται» ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας (ηχητικό)

 Ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας, διεξάγεται φέτος στην Πελοπόννησο με την Μεσσηνία να έχει την τιμητική της.

Αύριο 4, την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Μαΐου, η Καλαμάτα, η Κυπαρισσία και η Costa Navarino θα υποδεχτούν 20 ομάδες, 17 επαγγελματικές και 3 εθνικές, ανάμεσα στις οποίες και η Εθνική μας, σε έναν αγώνα με φόντο τα πανέμορφα τοπία του Νομού, τις χρυσές ακτές και τα ιστορικά τοπωνύμιά του.

Παράλληλα, η παγκόσμια τηλεοπτική κάλυψη σε 174 χώρες με ζωντανή μετάδοση της τελευταίας 1,5 ώρας όλων των διαδρομών, θα στείλει την εικόνα της Ελλάδας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, προσφέροντας στην χώρα μας μία τουριστική προβολή ανεκτίμητης αξίας και χτίζοντας το υπόβαθρο για τη δημιουργία εναλλακτικού τουρισμού όλον τον χρόνο!

Για όλα αυτά αλλά και για όσα αναμένεται να δούμε αύριο στην Καλαμάτα αλλά και την δυτική Μεσσηνία τις επόμενες ημέρες, μίλησε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Καλαμάτας σήμερα το μεσημέρι, ο Βασίλης Αναστόπουλος, που πριν από 20 χρόνια, έγινε ο δεύτερος Έλληνας ποδηλάτης που κατέκτησε τη γαλάζια φανέλα της γενικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΕΡΤ θα καλύψει και φέτος τη μεγάλη αυτή διοργάνωση μέσω του ERTFLIX και του αθλητικού καναλιού ΕΡΤ SPORTS

Προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας

Απόφαση προσωρινών ρυθμίσεων κυκλοφορίας, με αφορμή το Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας, εξέδωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, που αφορά και οδούς του Δήμου Καλαμάτας απ’ όπου θα διέρθουν οι ποδηλάτες, αύριο Πέμπτη 4 Μαΐου 2023.  

Δείτε ΕΔΩ τις προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος