Σε απογραφή αιγοπροβάτων καλεί η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Τριφυλίας

Να προχωρήσουν σε απογραφή των αιγοπροβάτων τους καλεί τους κατόχους τους η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας. Όπως ενημερώνει συγκεκριμένα, οι κάτοχοι εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων έχουν υποχρέωση να διενεργήσουν την ετήσια απογραφή του ζωικού τους κεφαλαίου στις εκμεταλλεύσεις αιγοπροβάτων για το έτος 2022.

Υποχρέωση απογραφής έχουν και οι εκμεταλλεύσεις με μηδενικό ζωικό κεφάλαιο που δεν έχουν υποβάλει αίτηση διακοπής. Η κοινοποίηση της απογραφής με την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://e-services.minagric.gr , ακολουθώντας τις οδηγίες που είναι αναρτημένες.

Εκδίδεται βεβαίωση απογραφής που εκτυπώνεται και επισυνάπτεται στο μητρώο τους και κατατίθεται στη ΔΑΟΚ. Οι απογραφές πραγματοποιούνται στα Αγροτικά Κτηνιατρεία των περιοχών όπου οι κτηνοτρόφοι δραστηριοποιούνται μέχρι τις 15η Δεκεμβρίου. Καλούνται επίσης οι κτηνοτρόφοι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να προσέρχονται στο Αγροτικό Κτηνιατρείο της περιοχής τους από 8:00-13:00 μ.μ. κατά τις εργάσιμες μέρες κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης ως εξής:

Τηλ. επικοινωνίας: ΔΑΟΚ Τριφυλίας-Τμήμα Κτηνιατρικής:2761361512 Αγροτικό Κτηνιατρείο Κοπανακίου: 2765022225.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος